Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar tidigt på morgonen


Livets virr varr



Den förbannade tröttheten
sover men blir aldrig riktigt utvilad
Kaoset som dom säger är granne med Gud
Hur ska jag veta om det är sant
Jag tror inte på Gud
Det enda jag tror på är livet
dess virr varr
vägen jag går på
Jag ger inte upp
Vill se vad som finns bakom nästa kurva
Jag behöver vila
så jag orkar ta mig dit.




Fri vers av yta
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-21 05:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

yta
yta