Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt det okända som kommer från ljuset kan få mig att vilja backa tillbaka in i mörkret igen


Tillbaka in i Gruvan


Snart droppar det från taken
dagarna ljusnar
luften sjuder av fågelsång

Men jag...
ligger här och gråter
kan inte glädjas

Fastän livet är rikt
på kärlek
möten

Ljuset ställer till det
får mig att darra
jag är inte van

Jag har det så bra
allt är en paradox
när livet vänder

då vill jag backa
tillbaka
in i gruvan

Till mitt mörker
Till min smärta
Till det välkända




Fri vers av yta
Läst 204 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-21 05:53



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Jo, smärtan och mörkret kan vara en vila i sig, men ljuset är ju gjort för ditt vackra :D
2011-02-21
  > Nästa text
< Föregående

yta
yta