Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta blöder

Att upptäcka nått som
tar tag i hela mitt hjärta
att ännu en gång bli sviken
av den man älskar
du sa att du älskade mig
du sa du förstog mig

i mitt inre rasar allt nu
jag vill inte ännu en gång
känna denna smärta i mitt hjärta
du sårar mig så djupt
jag trodde på dig
litade på dig
mina tårar nedför min kind
ännu en gång
du ljög för mig
ännu en gång till
varför gör du detta mot mig




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 318 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-21 07:09



Bookmark and Share


  TT
...så gripande och naken text att det är omöjligt att inte beröras...mycket smärtsam att läsa men tyvärr så full av igenkännanden...en enormt bra fångad känsla av svek...trots det smärstamma...gillar!!!
2011-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna