Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stollig stolvers

Domstol, köksstol,
vävstol, rullstol,
gynekologstol,
skrivbordsstol.
predikstol,
rokokostol,
rottingstol
och korgstol...

Världen saknar
sannerligen
inte stolar
att sätta sig
på eller mellan




Fri vers av ghost
Läst 192 gånger
Publicerad 2011-02-28 09:15



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
tur för gungstolen
som tar tryggt i famn

goder stoldikt!
2011-03-03
  > Nästa text
< Föregående

ghost
ghost