Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brev med röda kyssar på

När kvällar och nätternas ensamhet
Smyger sig på mig
När mörkret är så svart det bara kan vara
När mina stjärnor glittrar i taket
Då skriver jag
Brev
Om min saknad
Min längtan
Min kärlek
Varje brev signeras
Med ett kyssmärke
Från mina röda läppar
Adress kärlekens prins
Den gula brevlådan
Ja den vid Ica
Äter upp mina brev
Jag brukar sitta där tills den töms
Då vet jag att mitt brev är på väg
Säg mig
Kommer mitt hjärtas ord fram




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 429 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-21 20:20



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Väldigt vackert...
Det hoppas jag att dem gör.
2011-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel