Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med makt så kommer ansvar

För ingen makt utan kontroll
Men så länge man kan få den stora massan att bara må bra
Bara vara därnere på beachen och bara lira lite boll med sina vänner, skrattandes och leendes, glada
Ja, så, så länge som du lyckas med det, som politiker eller diktatur, så spelar politiken desto mindre roll
Ja, så är det ju!

Med makt så kommer ansvar, för ingen makt utan kontroll…

Ken Cassel
21/2-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 354 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-21 14:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel