Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varje partikel och kromosom älskling !

jag älskar allt med dig...

varje kromosom och organism.
varje molekyl och mekanism.

varje aminosyra och septum.
varje partikel och enzym.

varje protein och atom.
varje arvsanlag och ribosom.

varje adenin och cell.
varje gen och vesikell.




Fri vers av Haaanah
Läst 312 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-21 18:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Grymt bra!
2011-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Haaanah
Haaanah