Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ränderna går aldrig ur


dansar runt i
dina spår

river upp samma
gamla sår

lever klart nåns
avlagda liv

flyr ur kvicksand
med tunga kliv

fäller på nytt en
torkad tår

och ser hur åren
bara går




Fri vers av Kimberly Enqvist
Läst 415 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-21 18:59



Bookmark and Share


    miijha
fiint kimberly! gillar verkligen dina texter, har läst dom flesta nu :) asbra!

/Mia
2011-04-12

  Julio VIP
Bra flyt och rim:)
2011-02-22

    Snelin
Åh, så fint Kimberly! Du använder språket så himla bra!
2011-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Kimberly Enqvist
Kimberly Enqvist