Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tusenkilosåren

Man bygger om i min hjärna nu
Jag hittar inte ens toaletten
Bort med alla spöken, bu!
Släng självhatet i tvätten

Spara mina böcker och skrifter
Ställ i ordning i en hylla
Ut med de onda tankarnas gifter
Nu finns det mer plats att fylla




Bunden vers (Rim) av Phräyah
Läst 279 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-21 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Phräyah
Phräyah