Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2+2 blir 5, 6 eller 7, i politikers kostnader


Upplands Bro kommun
Hade 2 kommunalråd med lägre lön
Sen skaffade man 4
Och ”gav dem” högre lön


Eller de skaffade sig själva
Och gav sej själva, högre lön
Detta är ”kommunalpolitik”
Eller ska vi säga ”snik politik”
Där de snikna

I Österåker, kanske kommunalråden
Åker
Då man försöker utreda om man kan få till
Nyval av anledning av politikers snikenhet




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 125 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-22 05:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO