Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

3 miljoner per anställd stjäl de av oss alla


Varje anställd
Jag höll på att skriva ”arbetare”
Men såna finns knappast kvar
Inte i Vattenfall i alla fall
I Vattenfall ”tjänar in 3,1 miljoner”
Per ”anställd” typ

Frågan verkar felställd
Vad kostar varje anställd
Vad är snittlönen per direktör
Det är ju VI som betalar
Men va fasen kostar varje

Och ger dom nån gång nåt tillbaks till de bygder
Som de förstört
Ja nåt annat än elektriskt saltade fakturor
Baserat på sötvatten med förstörd fiskebestånd
Och stulen miljö av bygden


Dags för revolution verkar de som
frågan är bara vilken som ..... först....




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 159 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-21 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO