Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diktaturerna


Nu faller diktatorerna

Frågan är om inte vi behöver detsamma snart

Med tanke på hur folket sugs ut

Även i vårt land….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 139 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-22 05:41



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Frågan är hur vi oppositionella ska enas och hur vi ska gå till väga. Formellt har vi ju demokrati och Reinfeldt är ju, faktiskt, demokratiskt vald...
2011-02-22
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO