Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam...

Sitter ensam allt är så tyst
allt är så tungt
försöker förstå
torkar en tår
kan inte förstå
vill inte förstå
hur kunde du
låta mig tro
att du älskade mig
Livet är....
jobbigt nu




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-22 01:51



Bookmark and Share


  TT
...gör ont att läsa...men smärtan är mycket väl formulerad!
2011-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna