John Coltrane – You Leave Me Breathless

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

John Coltrane – You Leave Me Breathless




Höger sko på vänster fot

 

 

det är någon gång i mitten av februari
klockan närmar sig 08.00
jag har precis gett mig ut
det snöar och blåser kallt
jag möter människor som hejar
när jag färdas genom stan
jag hejar tillbaka lite halvt
och fortsätter att stega framåt
jag har höger sko på vänster fot
och jag körs nog mest på autopilot
väl framme i lokalen
där mötet ska hållas
dricker folk kaffe
och önskar mig god morgon

god morgon?

frågar jag smått förvånat
för mig är det fortfarande natt
sedan vad det nu är för någon dag idag
det kvittar
för igår är ju samma dag som idag
i alla fall för mig

när kvinnan längst fram i lokalen står och babblar
sitter jag mest i min egen värld
drömmer mig bort någonstans
vart spelar ingen större roll egentligen
men det är i mitten av juni
solen skiner och fåglarna sjunger
i värmen sitter jag i skuggan
med den ännu inte funna kärleken i famnen


och livet?


det är underbart

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 440 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-02-22 08:01



Bookmark and Share


  sockerspöket
Älskar känslan i denna, den griper tag och stannar kvar även efter att man slutat läsa. Och sista stycket, bara så jävla bra!

När dagarna flyter ihop på det där sättet, så är det antingen underbart eller inte bra alls, men du fångar det vilket som väldigt bra!
2011-02-22

  Fru Intighet
Du är otrolig.
Jag beundrar dig.
2011-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP