Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har väntat länge på kärlek


Väntat under månens sken


Jag har ropat över bergen
hört tallarnas sus svara
väntat under månens sken
en kall februari natt

Så äntligen kom du
vandrande längst vägen
där ingen gått på många långa år
Den leder rakt in i mitt hjärta

Sakta smeker jag din kind
frågar var du varit
Leende tittar du in i mina ögon
säger milt jag är här nu

Ja du är här nu
det stockar sig i mitt bröst
tårar glittrar i mina ögon
När jag tyst säger, ja du är här nu.




Fri vers av yta
Läst 208 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-22 10:51



Bookmark and Share


    Yarissa
Så fint skrivet!
2011-02-24

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Väldigt fin. =)
2011-02-22
  > Nästa text
< Föregående

yta
yta