Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krökt, rökt och körd

Jag närmar mig
en ålder då man blir
krökt, rökt och körd

Funderar på att
ta strid, göra
motstånd
och stå rak mot
krökningen,
bekämpa rökningen och
inte låta mig bli körd

Men vad är vitsen
- utgången är ju
klappad och klar
Alla ska vi möta
våra sista dar




Fri vers av ghost
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-22 13:44



Bookmark and Share


  Kalle.O
Stand tall, don't fall...
2011-02-22
  > Nästa text
< Föregående

ghost
ghost