Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag ser dig nästan varje dag. Jag möter din blick och dina vackra ögon. Ibland är de tomma och intetsägande, ibland är de djupare än havet. Jag vill så gärna älska dig, men det är svårt.


Du

Jag ser dig nästan varje dag.
Jag möter din blick och dina vackra ögon.
Ibland är de tomma och intetsägande, ibland är de djupare än havet.
Jag vill så gärna älska dig, men det är svårt.
Däremot har jag börjat gilla dig på senare år, ibland ganska mycket, ibland inte alls.
Ibland tycker jag om ditt utseende, ibland är du ful.
Du möter min blick.
Jag undrar vad du ser?
Ser du på mig på samma sätt som jag ser på dig?
Jag anar att du älskar mig och lever på hoppet att jag ska älska dig tillbaka.
Kanske blir det så en dag, kanske snart, kanske aldrig.
Just nu är jag trött ända in i själen, det är inte du.
Jag ser hur du vill krama mig, värma mig, älska mig, ta hand om mig.
Fast du gör inget, du bara står där.
Du min spegelbild, du bara reflekterar mig i badrumsskåpets kalla sken.




Fri vers av Magnus P.
Läst 618 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-02-22 17:35



Bookmark and Share


  Heikki Hellman
Du har ett mycket spännande sätt att skriva. Du har talanger. Jag finner mig själv i dina ord! Har haft samma känslor nu och i min ungdom som du. Lycka till i ditt skrivande. Bokmärke.
2011-05-10

  Sway
..och du kommer dit.
2011-02-24

  ExtraordinaryMe
fint :)
2011-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Magnus P.
Magnus P.

Mina favoriter
Snart är bördig jord