Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rödvit demon

Jag smakar på döden.

Vissnar inombords.

Jultomten är min demon!

Jagar mig dygnet runt.

Mitt enda försvar är att stänga ner.

Förstärka min murar.

Förr valde jag mörker och misär - idag blir jag grå.

Bildar känslomässigt vakum av ingenting.

Vaknar med våren.






Fri vers av Magnus P.
Läst 397 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-20 21:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känner igen dina färger...grått är styrka.
2012-11-20

  Annika Persson
polkagrisen är söt dårå
2012-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Magnus P.
Magnus P.

Mina favoriter
Snart är bördig jord