Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Självisk och rädd trampar jag på de som försöker älska mig...


naken

Du står naken inför mig
hungriga läppar
lysten blick

sakta
på alla fyra kryper Du
närmre

Jag kan
inte
se förbi
min otillräcklighet

Flyr åter

in i buren
kall
fylld av lögner
drunknar jag


ensam




Fri vers av Magnus P.
Läst 394 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-06 08:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Rädslan för närhet...föder ensamheten.
2013-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Magnus P.
Magnus P.

Mina favoriter
Snart är bördig jord