Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt slutar här

jag ligger här och undrar
funderar

kände du någonsin som jag?

på en strand utan vågor gungar jag sakta
elden har falnat
glöder svagt

kärleken brinner inom mig
i ett rum utan fönster

när stjärnorna på himlen träder fram
är fokus på det mörka som var
ser inte ljuset i tunneln utan början

i ett kaos utav känslor
drunknar allt till rädslans väsande skratt

då hör jag en liten flicka som sjunger
hennes ljuva späda stämma
lockar pojken till att le

allt slutar
här

för att börja nytt igen

jag ger inte upp

är inte som du

en dag älskar även jag




Fri vers av Magnus P.
Läst 380 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-11 00:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Detta är inte ett slut...det är en början.
Den lilla flickan sjunger fortfarande...
2015-06-24

    ej medlem längre
Styrkan finns i dina ord...att aldrig ge upp.
2013-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Magnus P.
Magnus P.

Mina favoriter
Snart är bördig jord