Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar i mitt huvud. De snurrar fortare och fortare.


Storm

Tankar i mitt huvud.
De snurrar fortare och fortare.
Kroppen är i uppror, jag är helt skakig.
Känslorna stormar.
Rädslan håller mig i ett järngrepp.
Jag kan inte!
Jag vågar inte!
Kalla obehagliga känsla!
Inget är så skrämmande som rädslan själv.
Därför gömmer jag mig inte.
Jag går igenom skärselden och ut på andra sidan.
Som en friare och modigare man.
Jag vågade!
Jag kunde!
Yiiihaaa!!!




Fri vers av Magnus P.
Läst 473 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-02-22 17:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
håller med föregående talare;
du fascinerar mig.

på briljerande sätt.
skänker leende.
och värme.
smittar av dig
med dessa ord. :)
2011-06-10

  Junitvillingen
SÅ härligt, även jag säger "yippieee" för din skull, woaaaahhhh!:-))
2011-03-01

  Sway
Du faschinerar mig.
2011-02-24

  Ninananonia VIP
Befriande !
Bra skrivet.
2011-02-23

  Katarina O´Nils Franke
Härligt grepp, jag gillar stilen!
2011-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Magnus P.
Magnus P.

Mina favoriter
Snart är bördig jord