Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillstånd

Närvaro

min Djävul

åt helvete

med själen

                       Lystna blickar

                       ögon kysser ögon

                       Ingemansland

Frånvaro

min Ängel

välkommen

bedövad

                       Känslors rus

                       ordlös lek

                       lever

Tillvaro

min Vän

fristad

Är

 




Fri vers av Reg
Läst 288 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-22 20:41



Bookmark and Share


  F.
Nytänkande och snyggt! Applåder!
2011-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Reg
Reg