Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Telefon

Hejdetärlenapetterssonkanjagfåtalameddinfru?

Är jag farlig?




Fri vers av erkki
Läst 324 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-22 20:51



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
haha nää det tror jag inte du är..kanske hon va stressad bara..den där..lena**
2011-02-24

  Berit Robin Lagerholm VIP
Ler åt rappagaljan utan in och utandning.
Det är farligt. Syrebrist
2011-02-23

  La Magnólia VIP
Härlig läsning!.. Farlig? .. det har jag svårt att tro .. *ler* ..
2011-02-23

  walborg
Fråga henne!
2011-02-22

  erkki
Fejkat namn
2011-02-22
  > Nästa text
< Föregående

erkki
erkki