Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Balans


Sandens smeklystna strävhet
får den flytande insidan
att ändra aggregationstillstånd
till fast som klipphällen
vars solvarma skrovlighet
känns mot den bara huden.




Fri vers av raphaela
Läst 497 gånger
Publicerad 2005-12-14 14:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

raphaela
raphaela