Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en turnaround i trängsel eller panikens fängsels frigörelse; ibland går det snabbt




Karta; Vit

 

*

kom
till hörnet

 

slå dig ner
nära

 

alla har gått
före 

 

 

inga efter

 

du

 

jag
och ett hörn

 


fyra ögon

 

kom
slå dig ner
nära

 

 

någon gömde det smarta
någon glömde en karta
någon drömde oss hit ner

i hörnet

 

 

kom

 

låt oss måla allt vitt
som vi ser

landstiga kuster bestiga berg
och vandra bland lavans kluster

i grottor

 


låt oss skåla om ditt och om mitt
om allt som är runt om

 

vitt

 

kombinera och vråla oss hesa
om hörn som är lämnade

jämnade berg och blottlagda dalar

 

 

pulserande märg

 

 

resa

 

 

och spritt galet språngande
ångande hugga de 
drömmarnas törnen av

 

i vårt hav - år som gått

 

 

i ett hörn
jag har passat för oss

 

 

kom 
för alla har redan gått

*

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-19 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri