Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liksom de välbärgade


Liksom de välbärgade är de som mest
Klagar på TV licensen
Så är det de som bäst har råd
Men de betalar inte ”av ideologiska skäl”
Eller ologiska skäl

Som en ”kortvarad” minister
Men de andra påstår sej inte vilja betala
För riktig TV som inte avbryter med reklam
Och dess s k samhällsprogram
(i den mån de finns)
Är sponsrade av…
Ja just det av vemfansomhelst




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 125 gånger
Publicerad 2011-02-25 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO