Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Text stress



Stress

vet inte vad jag skall skriva
folk vill läsa


Stress


Monte Video är en stad eller
är det en kul Video av Monte Phyton

Sixten Jernberg är inte svensk
han kommer från Lima
och det ligger i Peru


Stress









Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-23 09:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson