Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den brända handen

Sträcker mig
för att nå

himlatältets
blå dukvalv

bränner handen
på solens
syntetfibrer




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-23 12:22



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
fin, fin..tyckte om
2011-02-24

  Lili Samuelsson VIP
gillar det här

"himlatältets
blå dukvalv"
underbart komplicerat i sin enkelhet
2011-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP