Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sverige ger oss åter hopp om framtiden





på Bebislaboratoriet i Stockholm
undersöker man
hur små barn gör
för att "knäcka språk-koden"

nu ska man lära robotar tala

du bor i ett fantastiskt land !




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-23 13:27



Bookmark and Share


  Minkki VIP
vi har ju redan tomtom... välj språk, välj röst och bli lotsad vart du vill;)
2011-02-24

    ej medlem längre
Jag anar att du tycker att vi fjärmat oss från Naturen?
Det är inte utan att du har en poäng där. (smile)
2011-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP