Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från boendet



Vi skulle tala om grammatik,
om meningsbyggnad

men kom in på hennes träningsvärk
hennes försvagade muskler
hur hon barfota i snön
efter sin förvaring
hos mannen
och att hon
panik
och
mardrömmar

När jag kom ut
insåg jag
vad man tar för givet.




Fri vers av Gunwale VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-23 15:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP