Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gammel från kistan.. - '80talsmånsson'




vad gör väl det

 

*

någonstans finns du där i din egen värld av vindar
där inga solar når förrän dina månar lägger gnister
någonstans bland alla träd finns dina egna gamla lindar
där inga granar når med barr och kådans klister

vad gör väl det att kronor frodas när inga hagar ändå hjälper
vad gör väl det att mo och moras ger mig ängens öppna svar
någonstans finns du där i din egen värld av vindar
vad gör väl det att vindar vänder när inga stormar längre tar

*

 

 




Bunden vers (Rim) av Pot Pourri
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-23 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri