Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden

I stillhet och ro
I varandets tystnad
väcks känslor och tankar till liv

Att i tystnaden finna hjärtats ro
och att bara få vara
att vara i stillheten utan alla ord
är  som att älska med evigheten

Och att i nuet finna hjärtats tråd i livet
och att följa den vägen
det är att ha funnit tystnaden i sej själv

Att ha funnit sitt inre ljus
Att få leva och andas kärlekens ljus i tystnaden




Fri vers av Anira
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-23 21:04



Bookmark and Share


    AA VIP
Fina ord. Tystnaden ger harmoni. // AA
2011-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira