Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solnedgångens strålar

Solnedgångens strålar vidrör mitt innersta med sin glans.
I brytpunkten mellan solljus och månsken stannar jag upp en stund.
Sjunker in i mina tankar innan natten tar vid.

Då vill jag likt älvorna sväva ut på blomsterprydda ängar.
Känna daggkåpans droppar mot mina fotsulor.
Känna morgondaggen mellan mina tår.

Dansa till silverflöjtens toner i gryningstimmarna.
Att med alla väsen andas samma luft. Lockas av samma toner.
Bjudas upp till virvlande stunder i daggvått gräs.

Till sist somna in under vidsträckta grenars vilsamma skugga.
Omfamnade av blomfolketsdofter i en vidunderlig vila.




Fri vers av Anira
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-16 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira