Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andetag

I gudomligheten inom mig
Längst därinne
Finns några rader med ord skrivna bara för mig
Min resa här och nu
Önskar jag kunde läsa alla orden
Se bilderna över vart min resa går

Eller ska jag förnöjsamt vara kvar i nuet och bara njuta?

Stiger ut i morgonljusets gröna gräs och låter det leka med mina fotsulor

Andas ljuva andetag av liv




Fri vers av Anira
Läst 309 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-17 07:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira