Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aldrig tillräckligt långt i från er


Mamma och pappa


Om jag reste hundra mil bort

skulle ni förstå då

att jag inte vill vara nära er




Fri vers av yta
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-24 06:14



Bookmark and Share


  Maiah VIP
En del fattar aldrig...tyvärr...
2011-02-24

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Denna är sorglig samtidigt som den visar på styrka att förmå sig bryta. Bra skrivet.
2011-02-24
  > Nästa text
< Föregående

yta
yta