Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bakom


en skåra i klippväggen, oidentifierbar på håll

leder till en upplevelse du inte hade en aning om var ämnad för dig


naturens beröring tänder sinnets lampetter



färger tränger sig in bakom ditt blickfång och målar djupets tomrum



dofter springer nakna genom limbiska vindlingar


berusade av yra

somnar de i sina drömmar


och för en stund känns avståndet tryggt

och närheten varm och ombonad







Fri vers av D S
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-24 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

D S
D S