" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vart vände det. med den första innehållna sanningen? "Nä, jag är ärlig." - så klart.. inget har ju sagts..




kvar ute

 

 

*

och det är kallt och det är blött och det är mörkt
men innan han går in igen värmer han sakta

sin tankes låsta kylrum

hon kommer aldrig märka
hon kommer aldrig känna skillnaden
hon kommer aldrig förstå det som hänt

hon kommer aldrig få veta

handtaget på porten påminner honom
om den första natten här
och det är kallt och det är blött och det är mörkt
men innan han går in igen torkar han sakta

sina ögons djupa vrår

trappen tar emot som vanligt på natten
när ute egentligen är hans enda önskan
och det är kallt och det är blött och det är mörkt
men innan han går in igen frammanar han hastigt

falskhetens största leende

och det är varmt
och det är torrt
och det är ljust

och det är

 

tomt

*

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 134 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-02 16:28



Bookmark and Share


  Anna*
Snygg vändning på slutet! applåder
2011-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri