Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Coolt att icke medlemar kan läsa



Fan vad coolt att icke medlemar
kan läsa våra texter
vi vill ju folk i vårt land skall läsa
HURRA säger jag bara.


HÄRLIGT




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 184 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-24 19:28



Bookmark and Share


  Filosofen2
Alla jag säger till att min sida finns, går in och läser och de säger alla. WOW vilka texter:)...

Inte klokt vilken chans detta är jippi
2011-02-25

  lisa"puzzle"svensson
medlemmar som inte loggat in registreras som icke medlemmar så vem vet..:)
2011-02-25

  Cris
Ja, coolt att man kan se vilka texter de läser :)
2011-02-24

  Linda CH VIP
Håller med dig! Låt poesin flöda....
2011-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson