Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du sade något fint

Du sade något
det var fint
något om mig?

kan det vara?
nej

det stämmer inte då

Du sade, var det,

"Du är den mest produktiva person jag vet"

jag?
kanske var det så… Då.

Nu sitter jag bara och tittar
tills jag har misslyckats
med alla försök

att lyckas, igen

Du sade något fint
om mig?

nej

Jag misslyckas t.o.m med att höra
hur kan jag vara så dum

så klart det inte var om mig.




Fri vers av PollyBlunder
Läst 331 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-24 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PollyBlunder
PollyBlunder