Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara någon

Jag stänger ögonen hårt
så jag inte kan se ut
och ingen kan se in

"försvinn"

tårarna stiger
genom ögonlocken
faller hoppet och
skär sönder
mitt skinn

"försvinn"


hoppet jag hade
om att vara någon

försvann




Fri vers av PollyBlunder
Läst 283 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-24 20:30



Bookmark and Share


  Magnus P.
Fin text, känner igen mig hur det var för länge sedan för min del.
2011-02-24
  > Nästa text
< Föregående

PollyBlunder
PollyBlunder