Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag sönderföll

Innan jag drogs
med stormen in till svarta hålet
nära att falla
nära att släppa
taget
kastar du bomben
rakt på mig
utan minsta aning
kunde tårarna bränna
min kropp till aska




Fri vers av PollyBlunder
Läst 325 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-24 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PollyBlunder
PollyBlunder