Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppet har inte lämnat skeppet...


Jag vaknade imorse
Och sa något till dig
Men fick inget svar

Jag vaknade och du var inte där
Som du aldrig har varit där hos mig
Mer än i drömmen

Jag vaknade och förstod
Att mina känslor och min längtan nog
Dör med mig

Jag drömde
Att jag kom hem till dig
Från havet
Med skägget fullt av salt
Och jag tog dig
I min famn

Fast smaken av salt
Kom från tårarna
På min kind
Som ingen torkat
På så länge

Ännu har hoppet inte har lämnat skeppet
Drömmens båt bär fulla segel
Jag flyter än
På hoppets vågor

Men när vinden en gång vänder

Min älskade

Reva mina segel
Fäll min mast
Äntra min reling
Vänta på mig
Där hoppets skepp
Finner sin hamn…

// TT

© 2011




Fri vers av TT
Läst 325 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-02-25 08:33



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Älskar din dikt!
Du skriver så underbara dikter TT :)
2011-02-27

  Teresia Ridell
Helt underbart ! Vackert..sensuellt.. Älskar det rusiga med segling..
2011-02-25
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT