Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rummet

Härinne hör ingen mina böner
Härinne fångar mig inget ljus

Endast drogens krypande verkan
Som förvandlar satan till Gud

Mörker som lyser upp min värld
Sväljer mitt lilla barn så lärd
Kärlekens fingrar, stryper tag de gör
Tillsammans vi utger djävulens, dystra kör

Ej förmögen att längre ta emot stötningar som krävs
Arbetar jag modfälld med den grop som grävs

En evighet jag ständigt gruvar mig för
Där i Rummet ingen hör min bön




Fri vers (Fri form) av Mikael Hagfeldt
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-25 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikael Hagfeldt