Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan inte se in i framtiden

Jag kan inte se in i framtiden
Det spelar ingen roll hur mycket du ber mig
Allt jag kan berätta för dig
Är att jag är ängeln som håller dig vid liv

Jag kan inte se sanningen
Det spelar ingen roll hur mycket jag försöker
Allt jag kan viska dig
Är att jag är vägen du söker

Jag kan inte visa dig vem jag är
Trots att du ser mig varje dag
Jag är din ledstjärna när himmelen färgas svart
Jag är din nyfunna lag

Med det stryker jag dig längs min själ
För att färga havet vitt
Med det älskar jag dig
För att göra det du äger mitt




Fri vers av Mikael Hagfeldt
Läst 475 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-24 12:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikael Hagfeldt