Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek är ett sådant mystiskt ord

Kärlek är ett sådant mystiskt ord

Den kräver dig att bli min

Den kräver mig att bli din

Kärlek accepterar inte, för kärlek vill ha

Kärlek förlåter inte, för kärlek vill inte ge, utan ta

Blodet kokar i mig när jag ser dig

Ensamheten kväver mig när du rör mig

Påminns jag bara om smärta, låt mig dö

Ängeln släpper inte taget om mig

Den sänker mig i det röda havet




Fri vers av Mikael Hagfeldt
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-02 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikael Hagfeldt