Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liv utan hjärta

Jag har dödat dig så många gånger

Varje morgon, dag och natt

Ändå ser jag samma ansikte varje dag

När jag vaknar och när jag går och lägger mig

Samma mun som väser i mitt öra

Samma ögon som ser in i mina




Fri vers av Mikael Hagfeldt
Läst 243 gånger
Publicerad 2011-05-23 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikael Hagfeldt