Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Sjung mig en sång, om tid och rum
Natten lång, tyst och stum
Säg mig en text, om berg och hav
Om en dröm, utmed nattens man

Skriv till mig, om dag och natt
Ge till mig, liv och skratt
För mig bort, i gläntans dal
Där jag berörs av trädens tal

Hugg mig djupt, med dina ord
Skär mig sen med dina vingar
Låt mitt blod följa bäcken bort
I nattens bön jag hör dig klinga

Kyss mig, långt hemifrån
Bär mig till min eviga vila
Berätta för mig hur du känner
Krama om mig tills det bränner




Fri vers av Mikael Hagfeldt
Läst 287 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-25 15:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikael Hagfeldt