Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fredagsmys - som det ska vara

 

Det ska vara fikabröd

som någon bjöd

med mormors hosta

i mitten

 

Det skall vara hejdå-kör

som alla hör

fast ingen bryr sig

ett vitten

 

Det ska vara dansande par

som krampande tar

steg inte riktigt

i snitten

 

Det ska vara ljus som brinner

béarnaisesås som rinner

och en hemlig önskan

om pitten

 

Det ska vara fredagsmys

helst utan fnys

och tjat om datten

och ditten

 




Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 369 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-25 20:00



Bookmark and Share


  Stjärnregn
Haha, så är det. Det ska vara soffor, ohälsosamt, dåliga teveprogram och segt helgsex. Hur kan det kallas mys? (skrev oxå för ett tag sen om fredagsmyset). Bravissimo!
2011-05-28

    ej medlem längre
Ja det är Fredagsmys som gäller halva året,alla vill hem till soffan och tvn och umgås,alla strävar efter Fradegsmys.Ha Ha!!!!
2011-02-27

  Carola Zettergren
Man ska så mycket, skippa alla onödiga ska- Då mår nog alla lite bättre!
2011-02-25

  filosofian
Precis. Och ibland blir det bra och ibland något helt annat!
2011-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP