Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Könsbytaren från Spanien (limerick)

En velig kvinna från Spanien
bytt kön men ville bli man igen
"Visst trivs jag som tjej
men jag saknar min grej
och är nyfiken på om den kan igen..."




Bunden vers (Limerick) av Peter Olausson VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-02-25 21:30



Bookmark and Share


  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
hurrar för den
2017-09-01

  Junitvillingen
Hahaha, här fick du till det med råge! Jag som inte klarar att skriva limerickar beundrar alla som kan - och DU behärskar sannerligen detta konststycke, det visar du med denna pärla med knorr på slutet. Härligt!
2011-03-07

    ej medlem längre
Kanon!
2011-02-28

  Ninananonia VIP
:)
2011-02-27

    ADI Nehlin
frambringar ett leende
2011-02-25

  demonsson
kul limrick. demonsson
2011-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP