Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag önskar jag var en liten fågel

om jag var en liten fågel
som kunde flyga från öst till väst
som kunde breda ut mina små vingar
som kunde flyga förbi dig obemärkt,utan att bli ignorerad
som kunde se ner från skyn på dig
som bara kunde landa i din hand
få känna dina smekningar på min rygg
få höra din mun forma dessa små ord

om ändå




Fri vers av Johaen
Läst 321 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-26 04:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johaen
Johaen